Comanda acum!

Descopera

Meniul Naneti

Te rugam sa folosesti butonul „Vezi meniu si COMANDA” pentru a plasa o comanda online.

Iti multumim!

Vezi MENIU și Comandă

Despre noi

SCURTA DESCRIERE

Naneti e, cum s-ar spune, o lucrare a sufletului, un proiect pe care l-am început în familie, din dragoste pentru mâncarea bună și bucuria de a trăi. Împărtășim – eu, soția mea și fiul nostru – o pasiune comună pentru gastronomia și modul de viață al italienilor, cu bucuria lor de a savura mâncăruri simple, pregătite cu grijă. Iubim acea Italie pe care o simțim aproape: cu arome simple și delicioase, cu oameni dragi strânși în jurul mesei, vorbind, glumind, discutând aprins despre fotbal, căsătorii, afaceri, politică, mâncare, vin… Plin de viață.

Pizza gourmet Delicata Naneti
Pizza gourmet Folgaria Naneti

Așa suntem noi, așa e și Naneti: un loc primitor, animat, vesel și colorat, pentru cei care au nevoie de relaxare ori de o pauză, pentru prietenii care vor să se revadă, pentru antreprenorii care pun la cale planuri ambițioase, pentru ieșit în oraș, pentru distracție, pentru cei care au ratat prânzul, pentru turiștii lihniți de foame, pentru tinerii care ies la o Cola și pentru pretențioșii care vor să vadă cât de bună e pizza gourmet. E un loc construit ca pentru mine, dar pentru voi.

Cu drag,
Catalin Naftan.


PIZZA CLASICA

Pizza clasică. În ciuda unei opinii larg răspândite, rețeta originală de pizza e destul de complicată: aluatul e unul special, ingredientele e musai să fie proaspete și de cea mai bună calitate, iar cuptorul trebuie încins până duduie, atât cât să se coacă blatul subțire cât frunza de salată, iar mozzarella să se topească într-un strat cremos și aromat, iar restul ingredientelor să capete o aromă un pic caramelizată. Apropo, știați că italienii mănâncă pizza cu furculița, ca să o savureze mai bine? Fie că luați o felie gata coaptă sau o pizza întreagă, de savurat în ritmul vostru, la noi găsiți bucățica de bine de care aveți nevoie. Indiferent ce gust are.

Pizza clasica Quattro Stagioni Naneti
Pizza Gourmet Davvero Naneti

PIZZA SPECIALA

Ca să faci o pizza bună nu ai nevoie decât de imaginație: cum vă sună pizza cu trufe, cu piept de rață afumat și mango, cu brânză de capră și ceapă caramelizată? Încearcă-le. Să descoperi pizza perfectă nu ai nevoie decât de curaj.

SALATE

Pentru că nu poți mânca tot timpul numai pizza (deși ideea e de explorat…), am pregătit o selecție de salate proaspete și răcoritoare, cu aromele inconfundabile ale Italiei: mozzarella de bivoliță, pesto, gorgonzola, busuioc, dar și ingrediente „clasice” precum avocado sau somon. Dacă tot facem câte o pauză de la pizza din când în când, să nu facem și de la alte bunătăți italiene.

Salata Pescheria cu Ton Naneti
Piadine si sandvisuri cu somon Naneti

PIADINE / SANDVISURI

Nu ne place să ne încurcăm cu sandvișuri banale, așa că variantele noastre sunt inspirate de piadine, o specialitate italiană asemănătoare făcută cu aluat de pizza în care învelim cu grijă tot felul de bunătăți, de la mozzarella la prosciutto crudo, și apoi dăm totul la cuptor până devine crocant. De ce să nu recunoștem, se topesc în gură de bune ce sunt.